fbpx

ЗА МЕН И P. S.

Добре дошли в Proactive Style!

Онлайн кътче за вдъхновение, маркетинг приказки и вълнуващи истории

Част сме от един динамичен свят, в който проактивността се е превърнала в нещо повече от стил на живот. Тя безспорно играе ролята на мото за лично усъвършенстване и запазена марка на успеха.  И така, докато всеки се бори да изкачи проактивно желаните върхове, развива един специален талант – да колекционира значими постижения и да създава стойностни истории. Най-вълнуващите от тях всъщност са тези, под които сме оставили послепис (P. S.), защото послеписът е мястото, в което са събрани най-специалните и емоционални думи. Ето защо този блог носи името Proactive Style и всяка история в него ще бъде подписана специално и индивидуално.

Тук ще откриете една пъстра комбинация от приказки за маркетинга, живота и силата на думите. В този творчески хаос ще се сблъскате с истории на всякаква тематика, в които ще откриете от всичко по малко – по малко за мен, а може би и по малко за себе си. Ще се докоснете до полезното, новото и различното от джунглата с маркетинг приказки, допълнено с невероятните светове, към които може да ви отведе времето, прекарано с книга в ръка. И не на последно място, щипката вдъхновение в блога ще ви представи едно кътче с лирика и разкази, посипани с емоция и креативност.

 

Кой е авторът зад кулисите на Proactive Style?

Казвам се Величка Златкова и съм авторът, който стои зад Proactive Style. Определям себе си като проактивна личност с разностранни интереси, мечтател с вкус към стойностното, обожаващ света на книгите, и ценител на малките неща в живота. Професионална ми страст са маркетинга и творческото писане, а голямата ми любов са семейството и българското градче Копривщица, в което имах щастието да израсна и уча.

Като запален почитател на предизвикателствата знам, че няма пряк път към успеха и щастието, но и двете са постижими с труд, постоянство и наличие на смели мечти. Ако към всичко това добавим и нотка проактивност, със сигурност положените усилия ще ни отведат до желаното. Точно такъв път измина и идеята за Proactive Style – блогът, в който ще намерите храна за душата, за сетивата и надявам се вдъхновение за размисли и поводи за усмивки. : )

 


P. S. Разходете се с усмивка в палитрата от разноцветно съдържание на Proactive Style, за да разберете повече за мен и смисъла на този блог и не забравяйте, че проактивността винаги ще е на мода!